VAGUS OKULUS

2 (13)

S kým jiným se v České republice zpaktovat a vyvinout originální sluneční brýle, než se značkou OKULA, která vyrábí brýlové obruby už přes 125 let. Za dobu svý existence vyráběli obruby například pro Seana Conneryho, kterej je měl na sobě ve filmu Liga výjimečných, nebo pro film Tmavomodrý svět, tam měli na starost zase všechny letecký brýle. Ve svým oboru jsou to holt opravdoví profíci na světový úrovni.

První plody naší spolupráce jsou sluneční brýle (nečekaně) Vagus OKULUS ve třech unisex tvarech, každej z nich ještě ve třech různých barvách.

“Devět verzí brýlí, tak to by mohlo stačit, ne?” Ne... OKULUS se všem tak líbil, že jsme mu pořídili sourozence v dioptrické variantě. A protože nešlo jen tak vybrat jednu nebo dvě barvy, dioptrickou variantu nabídne všech devět verzí. Pokud o ně máš zájem, ptej se v nejbližší optice, měli by ti umět poradit, na našem eshopu budou totiž “jen” ty sluneční.

Vagus Okulus můžeš nosit do města, do přírody, na pláž nebo na hory, užiješ si je v jakékoli nadmořské výšce.Kvalitní čočky vyrobené z materiálu CR 39 se zrcadlovou úpravou a filtrem kategorie 3 chrání oči před UVA/UVB paprsky až do 400nm. Obruby jsou vyrobené z acetátu celulózy se sníženým obsahem ftalátů – tzv. BIOPLAST - ekologický materiál vytvořený přírodními polymery.

Jak píšeme výše, dali jsme dohromady tři tvary jedinečný pro Vagus. Kulatej OKULUS I, jeho hranatej brácha OKULUS II a v menší variantě ještě hranatej OKULUS III. Takže si ten správnej model vyberou nejen dospělí, ale i dorost a švitoři.

 

Léto se ještě zdaleka nevzdává a i když jsou brejle celoroční záležitost, tak nějak tušíme, že se tahle limitka za zaváděcí cenu na eshopu moc neohřeje. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz