INFO PRO MAJITELE BRÝLÍ/ZORNÍKŮ ALPHA

Rozmohl se nám tady takovej nešvar... chtěli bychom tímto poprosit všechny majitele brýlí nebo náhradních zorníků ALPHA, aby zpozorněli a provedli kontrolu dle instrukcí níže.

Zjistili jsme, že se dvojitý skla některých zorníků Alpha mohou za určitých podmínek začít od sebe odlepovat, což může způsobit mlžení nebo rosení skla zevnitř. Vypadá to, že největší problém je u skel Black a Mirror, nejmenší u skel Fotochromatic. Ostatní komponenty jsou v pohodě a žádnej jinej problém neregistrujem.

Skla se odlepují v 99 % případů ve spodní části, viz fotografie níže. Na brýle nebo zorník se podívej ze spodního úhlu. Jestli se něco viditelně odlepuje nebo nesedí, tak máme problém.

Tento problém se týká pouze kolekce 2022/2023:

IMG_5169-upravene IMG_5187-upravene

 

Co teď?

PROBLÉM SE MĚ TÝKÁ: Napiš prosím mail na info@bevagus.com a do předmětu napiš ALPHA PROBLÉM. V textu mailu pak pošli fotku nebo informaci, kterýho skla se problém týká a počkej na instrukce.

 

VLASTNÍM BRÝLE/ZORNÍK, ALE ZDÁ SE TO BÝT OK: Napiš prosím mail na info@bevagus.com a do předmětu napiš ALPHA PROBLÉM. V textu mailu napiš, kterých brýlí/zorníku by se to mělo týkat a pošli fotku z jednoho nebo dvou úhlů a pak počkej na instrukce.

 

PROBLÉM SE MĚ NETÝKÁ: To jsme moc rádi! Otevři si pivko a buď dobrá/dobrej :)

 

Za způsobenej problém se moc omlouváme a vadný zorník samozřejmě všem vyměníme. Kdo si není jistej a bude chtít brýle/zorník zkontrolovat, uděláme to rádi, stačí nám napsat.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz