VAGUS KOLEKTIF

vagus-kolektif-uvodni-850x450px

Tahle limitovaná kolekce vznikla ve spolupráci s fotografem a bikerem Járou Sijkou. Kde jinde by to mohlo začít než na pivu - tam se přece rodí ty nejlepší nápady. Ondra s Járou zašli na jedno a došli k závěru, že na trhu není triko, co by jim na kolo bez výhrad vyhovovalo. Dali hlavy dohromady a vznikl první nástřel, který se dál vzoroval a testoval, až se vyladil k oboustranné spokojenosti.

Funkční tričko vyrobené ze 100% Merino vlny. Je pohodlné, lehké, prodyšné, nekouše a hlavně se v něm můžeš potit, jak chceš - díky jedinečnému složení Merino vlákna s obsahem Lanolinu, který na něm tvoří ochrannou vrstvu, jsou bakterie a zápach bez šance. S přirozenými termoregulačními vlastnostmi v zimě hřeje a chrání před prochladnutím, v horkém letním počasí dokáže zabránit přehřátí organismu. Na slunci navíc poskytuje vysokou ochranu proti UV záření (UPF 25).

Můžeš ho vzít na různé outdoorové aktivity jako kolo, běh, skialpy, lyže nebo i do práce či na párty. Tričko má volný, unisexový střih, takže padne všem, ať už jsi ženská, chlap a nebo něco mezi. Má středně dlouhý rukáv, prodloužený zadní díl, rozparek na boku a decentní logování. Vyrobili jsme ho celý kompletně v ČR.

Díky vlastnostem Merina, není ani potřeba tričko přehnaně prát. Stačí ho nechat vyvětrat po odpolední jízdě nebo běhu a večer v něm už můžeš jít klidně i na rande.

Kolektif – znamená partu lidí, kteří smýšlí stejně, mají rádi sport, hory a dobré pivo. Chtějí se při pohybu cítit svobodně a u toho samozřejmě i stylově vypadat.

U triček to nezůstane. Další kousky z kolekce KOLEKTIF právě ladíme, máš se na co těšit. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz