CELEJ VAGUS NA JEDNOM MÍSTĚ

850px-vagus

Všechno pod jednou střechou.

Kdo nás sleduje dýl, tak ví, že jsme měli weby dva. Dřív dokonce tři... A protože čím víc webů, tím víc na ho*no, rozhodli jsme se to všechno sjednotit pod www.bevagus.com.

Na BLOGu vás budem informovat o tom, co novýho chystáme, kam se chystáme, co se chystá na nás, atakdál. Klidně pište a ptejte se, co vás zajímá nebo štve na info@bevagus.com a když to bude podnětný, hodíme to na blogísek i pro ostatní, žejo.

Členy VagusTeamu si představíme postupně taky tady na blogu, jejich profil pak najdete i zde, v sekci VAGUS TEAM (překvapivě!).

Občas píšete, že byste rádi vyzkoušeli Vagus i jindy než v Šumpíku... Jako jo, logicky, než kupovat zajíce v pytli nebo jezdit přes celou republiku něco zkoušet... V tomhle zkusíme vyjít maximálně vstříc a až nás korona pustí pořádně za hranice okresu, projedem všechny naše současný prodejní parťáky a možná i pár nových. O týhle "sítí" prodejců vás pak budem informovat *ba-dum-tsss* na BLOGU a pak je najdete i tady, v sekci PRODEJCI.

No a kdo na Vagus narazil náhodou nebo nezná celou story, může si všechno přečíst tady, v sekci O VAGUSU. Celej tenhle často neuvěřitelnej příběh se pokusíme po každým milníku aktualizovat, ale víš jak to občas máme... (No a jestli nevíš, jak to občas máme, právě proto si sekci O VAGUSU určitě přečteš a kruh se tím uzavře, že?)

V každým případě budeme rádi za jakejkoliv feedback k webu, eshopu, textům, myšlence... 

Dík a nezapomeň - odpověď je 42!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz