S kódem JARNIUKLID doprava ZDARMA na všechny objednávky! 😎

RUKAVKY ZA KORUNU NEMÁME (ANEB PROBLÉM S INSTAGRAMEM)

Proklikl/a si se na tenhle článek z našeho Instagramu? Musíme se ti s něčím přiznat…

 

EDIT - červen 2022:

S lítostí vám oznamujeme, že nás navždy opustil účet @iamvagus. Bohužel nejde smazat ani omezit, tak bude na Instáči viset až do skonání internetů... Novej účet najdeš tady, tak snad vydrží o chlup dýl... :))

-----------------------

Podařilo se nám si zablokovat přístup do hlavní aplikace instagramu a stále řešíme její odblokování. Bohužel je to běh na dlouhou trať a nikdo nemůže garantovat, že se to podaří vyřešit. Co to znamená? Ve zkratce - nemůžeme editovat nic v našem insta profilu, měnit výběry, sdílet storýčka a v neposlední řadě změnit hlavní URL odkaz, kde nám bohužel zůstala viset akce “Rukavky za kačku”, která skončila 9. 12. 2021.

Akce už tedy neplatí a odkaz jsme nechali žít jen kvůli tomuto vysvětlení.

“Štěstí” v neštěstí je, že můžeme na přidávání příspěvků a storýček na instagram využívat appku Meta Business Suite (kde jsme si přístup nezablokovali), ale ta je tak hrozná, že - jak říká Jára Sijka - při jejím používání brečíte krev…

Dovolte nám prosím se vám touhle cestou omluvit za zmatky. Příspěvek smažeme hned, jak se nám podaří dostat zpátky do Instagramu, tak držte pěsti.

 

P.S.: ponaučení pro všechny správce podnikových IG - NEMĚNIT HESLA PO ČTVRTÝM PIVU.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz